De specialist in luchtfotografie en hoogtefotografie

Eye-in-the-sky.eu

 
 

Eye-in-the-sky.eu is gespecialiseerd op het gebied van luchtfotografie / hoogtefotografie en met (aanvullende) diensten op freelance basis.

Sterke punten van Eye-in-the-sky.eu:

  1. +Servicegericht

  2. +Flexibiliteit

  3. +Prijs

  4. +Levertijd

  5. +Prima techniek

  6. +Hoge resolutie

  7. +Perfect bestuurbaar

  8. +Totaalpakket mogelijk

  9. +Geen lawaai of overlast

  10. + Co2 neutraal              

Freelance fotografie

Bij freelance fotografie is veel mogelijk zoals bedrijfsfotografie, bedrijfs-layout, productfotografie, industrie, vastgoed, evenementen, trouwreportage, portret of model.                   

Elke tak van fotografie vraagt zo zijn eigen aanpak, een fabrieksgebouw is toch wezenlijk iets anders dan een portret sessie.

Toch moet bij beide sessies de juiste sfeer aanwezig zijn om de foto’s tot een succes te maken.

Heliumballon

Eye-in-the-sky.eu maakt betaalbare luchtfoto's met een speciale onbemande heliumballon. Professioneel, betaalbaar, snel inzetbaar, servicegericht. Perfect voor onroerend goed, bedrijfsgebouwen, bouwprojecten, landschappen en visualisatie. De camera is bestuurbaar, kan dichtbij het onderwerp komen (hoogte 10-100m) en kan stilhangen in de lucht, waardoor precies het juiste opnamepunt wordt bereikt. Wat resulteert in mooie en dynamische hoogtefoto’s. Hierdoor komt uw woning, bedrijfspand, terrein of product herkenbaar en haarscherp in beeld. Dit is onmogelijk met helikopter of vliegtuig, wel met Eye-in-the-sky.eu. Overtuig uzelf en klik verder.