Model

 

Bereid je goed voor voor de shoot, bedenk wat voor stijl je voor ogen hebt. Bekijk magazines en scheur foto’s uit die je mooi vindt. Wil je kleur, zwart/wit of zwart/wit met een kleurtje zoals hieronder.

Kom uitgerust op de shoot.

Neem iemand mee als je dat prettig vindt.

Je mag je opmaken maar doe dat niet meer dan anders.


Voor de afwisseling van de foto’s is het handig om verschillende setjes (4 of 5)  kleding mee te nemen, denk daarbij ook aan lingerie en sierraden.

Tips voor de shoot.

Wie kan model worden?

Iedereen kan model worden, ieder mens is mooi.

Het is geen pre om de “ ideale “ maten te hebben. Het gaat om lef en uitstraling. Durf je zelf te zijn, dan kom je het beste over.

Bij het maken van de reportage gaan we samen wel over wogen te werk, als eerste hebben we een gesprek waarin we bespreken wat de kaders zullen zijn van de shoot.

Door dit vooraf goed met elkaar af te spreken voorkomen we spanning op de shoot, wat terug te zien is in de foto’s.


Het is verstandig om al enige tijd voor de shoot thuis makkelijk zittende kleding aan te hebben, striemen van bijvoorbeeld sokken, ondergoed (string, BH ) blijft soms wel een uur zichtbaar.

Op de shoot moet je op z’n mooist zijn, niet op de weg er naar toe.

Neem de tijd om de shoot te kunnen doen, plan dus in je agenda een ruime tijd, haast is geen goed ingredient  voor een shoot.


Voor de afwisseling van de foto’s is het handig om verschillende setjes kleding mee te nemen, denk daarbij ook aan lingerie.


Als je iemand mee wilt nemen is dat geen enkel probleem.

Een shoot kost € 125,00 daarvoor worden 100 tot 150 foto’s geschoten, na selectie blijven er dan nog 75 van over. Deze foto’s worden op cd-rom gebrand en naar je op gestuurd.

Tevens mag je 3 foto’s selecteren om uit te laten vergroten op A4 formaat.

Voor een shoot op locatie geldt een meerprijs.

Een tweede shoot binnen een jaar van de eerste kost € 90,00.

Speciale wensen? Laat het weten, schroom niet en neem contact op.


Natuurlijk staat de privacy hoog in het vaandel.